Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biscotti
- 100 g di zucchero
- ½ arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di burro a pezzi
- 225 g di farina tipo 00
- 200 g di latte intero
- 50 g di cacao amaro in polvere
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di miele millefiori
Copertura
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 90 g di burro a pezzi
Terminare la preparazione
- 80 g di marmellata di arance
- 30 g di pistacchi in granella
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 470.9 kJ / 112.5 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 5.1 g
- Saturated Fat
- 2.8 g
- Fibre
- 0.5 g
- Sodium
- 5.7 mg
Alternative recipes
Rosticceria siciliana
2 Std.
Panelle
1h 25 min
Sfinci siciliane
2h 30 min
Mafalde siciliane
2h 15 min
Brioches siciliane
3 godz. 15 min
Brioche col tuppo
3 Std. 30 Min
Tetù
1 Std. 50 Min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Granita di gelsi
15 min
Granita di mandorle
10 Min
Granita al limone
15 min
Cassatelle pasquali
2h 50min