Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Füllung
- 200 g Weißkohl, in Stücken (3 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Schweinefilet, in Stücken (3 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 30 g Sojasauce
- 5 Stängel Schnittlauch, in Röllchen
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g Judasohren, getrocknet, nach Packungsangabe eingeweicht
- 20 g Vermicelli Glasnudeln
- 500 g Wasser
Frühlingsrollen
- 16 Reisteigplatten für Frühlingsrollen (Ø 21 cm), siehe Tipp
- 4 EL Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 643 kJ / 154 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 14 g
- Fat
- 8 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Nudelteig
1 Std.
Gegrillte Schweinespieße
7 godz. 10 min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45 min
Scharfe Nachos
45min
Teig für Wan Tans
1h 15min
Garnelenchips
35min
Frühlingsröllchen
30min
Mini-Asia-Rollen
1h 10min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min