![Lila Erdäpfelmousseline Lila Erdäpfelmousseline](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a341203-5f18-49f3-9143-f1eef980de45/Derivates/e300e35a-1aa9-4700-bc49-2c9cd15c611e.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g Wasser
-
500
g Lila Erdäpfel, Vitelotte (siehe Tipp), geschält, in Stücken (2 cm)
or 500 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm) - 200 g Milch
- 150 g Schlagobers
- 15 g Butter
- 1 ½ TL Meersalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 EL Rote Rüben-Saft, nach Geschmack
- 1 TL Apfelessig
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1174 kJ / 280 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 3 g
Alternative recipes
Gurkenkaltschale mit Avocado
1u. 20min
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
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Gruyère-Butter mit Haselnüssen
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Schwammerlantipasti
1u. 10min
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50 мин.
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40min
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50 мин.
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
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1u. 40min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
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