Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g Wasser, davon 20 g sehr kalt
- 200 g Mehl
- 2 EL Speisestärke zum Bestreuen
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 65 kJ / 16 kcal
- Protein
- 1 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 0 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Jiaozi
1 Std. 30 Min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10min
Asiatische Mini-Wraps
30 Min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1h 10 phút
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Frühlingsrollen (春卷)
1 Std. 30 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Gua Bao - gedämpfte Buns mit Schmorfleisch
2h 50min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 Min
Garnelenchips
35 Min