Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- Butter zum Einfetten
- 20 g Mandeln
- 200 g Feta, in Stücken
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 6 Zweige Thymian, Blättchen abgezupft
- 250 g Ricotta
- 200 g Crème fraîche
- 6 Eier
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Zwiebel, halbiert
- 400 g Wirsing, in Stücken
- 5 EL Mandeln, gehobelt
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 20 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Spinattorte
1hod.
Low-Carb-Quiche mit Spargel
1 godz. 35 min
Weißkohlauflauf
1 Std. 20 Min
Blumenkohl-Quiche mit Spargel und Spinat
2hod.
Rote-Bete-Brokkoli-Quiche
40 Min
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1 Std. 25 Min
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1h 15min
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1hod.
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1hod. 30min
Porree-Tarte mit Blauschimmelkäse
1h 40min
Grünkohltarte
2hod.
Rosenkohl-Auflauf
1hod.