Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde forte
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 555 g
- Calories
- 4957 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 102 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Mousse à l'avocat
15 Min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 godz. 45 min
Rillettes de sardine à la coriandre
5 Min
Concombre tzatziki
5 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Glace au parmesan
12h
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3u. 25min
Tarama aux œufs de cabillaud
1u. 15min
Soupe glacée aux amandes
1u. 15min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2 Std.
Crème de roquette au chèvre
30 min