Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de lait
- 5 jaunes d'œufs
- 20 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- 2 c. à soupe de moutarde forte
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- Nutrition
- per 555 g
- Calories
- 4957 kJ / 1186 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 102 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Mousseux de café glacé
5min
Glace stracciatella
12sa
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Sorbet poivron rouge
3 Std.
Liqueur aux fruits rouges
25min
Mille-feuilles de comté au beurre de noisette et chutney mangue-raisin
35min
Glace au parmesan
12sa
Glace à l'estragon
12sa
Petits choux à la mousse de magret et à l'orange
1h 40min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Glace 'fior di latte'
4h 15 min.
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min