Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Charlotte au café façon tiramisu
12 Std. 45 Min
Kougelhopf
2hod. 55min
Cheesecake polonais
1h 30min
Trifle à la rhubarbe
2 Std. 45 Min
Strudel à la pomme
1 Std. 45 Min
Tarte crémeuse banane, passion, citron vert
4 godz. 45 min
Menu light - Petites crèmes vapeur à l'orange, aux épices et sirop d'orange
4h 5 min
Fridge cake de Noël
3h 15 min
Strüdel d'automne
1 Std. 15 Min
Pain d'épices aux fruits secs
1 Std. 15 Min
Nonnettes à l'orange
1 Std. 40 Min
Kouglof
3 Std. 20 Min