Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g de cerneaux de noix
- 1 citron jaune non traité (zeste et jus)
- 20 g de sucre de canne
- 60 g de beurre doux
- 1 c. à soupe de miel liquide
- 4 pommes (380 g env.), détaillées en dés (2 cm env.)
- 30 g de raisins secs
- 6 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- 60 g d'amandes en poudre
- 1 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1278 kJ / 306 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Carbohydrates
- 26.4 g
- Fat
- 19.5 g
- Fibre
- 3.1 g
In Collections
Alternative recipes
Kougelhopf
2h 55 min
Kouglof
3h 20min
Linzer torte
2 Std.
Cake à la polenta au citron
1u. 15min
Le pain bénit
2h 30min
Strüdel d'automne
1u. 15min
Strudel à la pomme
1 Std. 45 Min
Cake aux figues
1h 10min
Glace à la cannelle et aux figues
12h 30min
Tarte à la fleur d'oranger
2 Std.
Gâteau aux groseilles à maquereau
55min
Tarte à l'amande et au mincemeat
1 Std. 50 Min