Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte d’amandes
- 150 g d'amandes en poudre
- 150 g de sucre glace maison
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire, de la couleur de votre choix
- 150 g de cerneaux de noix
Le caramel
- 50 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 5 gouttes de vinaigre d'alcool
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 673.2 kJ / 161 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Carbohydrates
- 17.6 g
- Fat
- 8.8 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Mendiants au chocolat
30 min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2h 25min
Macaron de Saint-Emilion
1h
Tuiles aux amandes
25 Min
Casse-dents aux amandes
35 min
Sapin en riz soufflé, canneberges et pistaches
1 Std. 30 Min
Amandes au cacao et au café
30 min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35 min
Bouchées truffées noisette-café
50 min
Petits chocolats à la liqueur
3h 10min
Macarons d'Amiens
1h 45min
Sucre orange-épices de Noël
2h