Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 300 g de fenouil, coupé en morceaux
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 2 bocal
- Calories
- 4527 kJ / 1083 kcal
- Protein
- 39 g
- Carbohydrates
- 126 g
- Fat
- 47 g
- Fibre
- 7 g
In Collections
Alternative recipes
Salade Waldorf sur feuilles d'endive
30 Min
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Glace à l'estragon
12h
Sorbet basilic aux éclats de fraise
3小时 20 分钟
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho concombre, roquette et mousse wasabi
15min
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Guacamole de petits pois, tartare de légumes au citron vert (Pascal Favre d'Anne)
30 Min
Gaspacho de concombre et cresson
10min
Soupe d'abricot au romarin et à l'huile d'olive
1h 15min