Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova
- 1 cucchiaino di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di verdure trifolate avanzanti (vedere consigli)
- 500 g di acqua
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 661 kJ / 158 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 11 g
In Collections
Alternative recipes
Contorno di zucchine e carote con formaggio
20min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 min
Insalata di fagiolini
40min
Platessa al pomodoro
30min
Zucchine ripiene
1h 10 min
Frittata autunnale
1 Std. 15 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Frittata di verdure
1h 10 min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min
Frittata primavera al vapore
50 min
Frittata allo speck
35min
Verdure miste al cartoccio
35min