Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kirschkompott
- 1 Glas Schattenmorellen (Abtropfgew. 350 g)
- ½ TL geriebene Orangenschale
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 15 g Speisestärke (ca. 1 EL) siehe Tipp
Quark-Creme und Fertigstellung
- 100 g Cantuccini (ca. 10-12 Stück)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 500 g Quark, 40% Fett
- 20 g Zucker
- 1 gestr. TL Zimt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1371 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 31 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 1.2 g
Alternative recipes
Johannisbeer-Vanille-Creme
45 min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 godz. 20 min
Schichtdessert mit Kirschen
15min
Knusper-Vanille-Quark-Pudding
2 godz.
Schwarzwälder Schicht-Quark
55min
Marinierte Beeren mit Schmand-Sahne
3h
Rhabarber-Erdbeer-Kompott mit Joghurt
1h 30min
Schmandmousse mit Rhabarbertopping
2 godz. 30 min
Schnelles Trifle
15min
Mini-Birnen-Käsekuchen im Glas
1 godz. 20 min
Leichte Blaubeer-Joghurt-Creme
10min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min