Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di fegatini di pollo, lavati e a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di vin santo o Passito
- 2 acciughe sotto sale, dissalate
- 15 g di capperi sott'aceto
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 770 kJ / 184 kcal
- Protein
- 18 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Ricciarelli
7h
Schiacciata fiorentina
50 Min
Pappa al pomodoro
35 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Castagnaccio
1 Std.