Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 371 kJ / 89 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Carbohydrates
- 13.5 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Paté di fegatini
30 min
Ricciarelli
7 Std.
Peposo toscano
1h 30min
Crostini con crema di milza
1 godz.
Pappa al pomodoro
35 min
Castagnaccio
1 godz.
Pan co' Santi
7 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Schiacciata fiorentina
50 min
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Trippa alla fiorentina
1u. 15min