Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g di peperoncini piccanti rossi a metà, privati dei semi
- 1 spicchio di aglio
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 0.3 g
- Carbohydrates
- 0.7 g
- Fat
- 7.7 g
In Collections
Alternative recipes
Confettura di cipolle di Tropea
55min
Pesto alla genovese
20 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Concentrato di pomodoro
10min
Pomodori secchi sott'olio
721 godz.
Peperoni alla pugliese
721 godz. 10 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Marmellata di mandarini
1小时 20 分钟
Pesche sciroppate
721 Std. 20 Min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min