Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 13.9 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Treccia di pan brioche ripiena
2hod. 20min
Ghirlanda di pane golosa
2 Std. 45 Min
Plumcake salato al tonno
55 Min
Ghirlanda centrotavola
5u. 5min
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Focaccia allo yogurt
3 Std.
Bottoncini con wurstel
5 Std.
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1hod.
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Ciambelline ai formaggi
30 min
Colomba salata
3 Std. 10 Min
Corona di pan di pizza
4h