Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 90 g di latte
- 20 g di zucchero
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di yogurt bianco non zuccherato
- 400 g di farina tipo 0
- 1 uovo (da 60 g)
- 10 g di sale
Ripieno
- 120 g di speck a tocchetti
- 150 g di Provolone a pezzi
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1780.2 kJ / 425.5 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Carbohydrates
- 52.1 g
- Fat
- 13.9 g
- Fibre
- 1.8 g
In Collections
Alternative recipes
Alberello salato
2j 10 menit
Girelle con pesto di noci
50 menit
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Stella al gianduia
7h 30min
Ghirlanda di pane golosa
2h 45 min
Treccia molisana pasquale
4j 30 menit
Girelle di pizza al prosciutto
2j 30 menit
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1j
Corona di brioche alla crema di whisky
5h
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Focaccia allo yogurt
3sa
Torta di rose
2j