Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Spinatteig
- 4 Eier, getrennt
- 2 Brötchen, eingeweicht, ausgedrückt
- 300 g Blattspinat, TK, aufgetaut, ausgedrückt
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
Rührei-Käse-Belag und Fertigstellung
- 280 g Gouda, mittelalt, davon 200 g in Stücken und 80 g in Streifen
- 4 Eier
- 50 g Milch
- 1 TL Kräutersalz
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Nutrition
- per 1 Scheibe
- Calories
- 1011 kJ / 242 kcal
- Protein
- 14 g
- Carbohydrates
- 9 g
- Fat
- 16 g
- Fibre
- 1.6 g
In Collections
Alternative recipes
Frischkäse-Kräuter-Torte
2h 20min
Sauerkraut-Kartoffel-Puffer
1h
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Möhrenspaghetti mit Möhrengrün-Pesto
25 min
Garnelenklößchen-Suppe
20 min
Mini-Blumenkohl-Tartes mit Bündnerfleisch
1h 45min
Linsenpastete
6 godz. 20 min
Sellerie-Schnitzel mit Pilz-Tomaten-Sugo
1h
Käse-Profiteroles
45 min
Spargel-Omelette
50min
Brokkoli-Pizzen
40 min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 min