Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pfirsichkompott
- 1 Orange, unbehandelt, 1 Streifen Schale dünn abgeschält (1 x 4 cm) und Saft ausgepresst
- 40 g Erythrit
- 300 g Pfirsiche, frisch, entsteint, in Stücken
- 1 Pck. Tortenguss, weiß, klar
Quark-Creme und Fertigstellung
- 40 g Schokolade, Kakaoanteil mind. 85%
- 200 g Sahne
- ½ TL Zimt
- 20 g Erythrit mit Vanille, selbst gemacht
- 250 g Quark, 40% Fett
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1465 kJ / 350 kcal
- Protein
- 10 g
- Carbohydrates
- 15 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 2.7 g
In Collections
Alternative recipes
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Bananen Schichtdessert
15 min
Kakaopudding
10 Std. 20 Min
Zimt-Quark-Töpfchen auf Sauerkirschkompott
1h
Joghurt-Limetten-Mousse mit Mohn
2 godz. 25 min
Erdbeer-Zitronen-Mousse
8 Std. 15 Min
Quark-Mousse mit Vanille-Erdbeeren
1h 30min
Früchte-Dickmilch-Dessert
1h 15min
Schnelles Trifle
15 min
Zitronen-Joghurt-Swirl
1h
Erdbeeren im Glas
20 min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 min