Fusilli ai peperoni e pancetta
TM31 TM5 TM6

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 (94 ratings)

Ingredients

  • 50 g di cipolla
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Nutrition
per 1 porzione
Calories
2038 kJ / 487 kcal
Protein
20 g
Carbohydrates
61.4 g
Fat
19.7 g
Fibre
2.3 g

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes