Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di carne di vitello a fette sottili
- 3 pizzichi di origano secco
- 1 pizzico di sale
- 15 g di capperi sott'aceto scolati
- 70 g di acqua
- 5 pomodorini a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 olive taggiasche
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Carbohydrates
- 0.4 g
- Fat
- 12 g
- Fibre
- 0.4 g
In Collections
Alternative recipes
Involtini di vitello
35 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Pollo, formaggio e prosciutto
30 min
Petto di pollo e zucchine
50min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Involtini di manzo con patate
1h 40min
Uova al funghetto
40 min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Salmone al cartoccio
35 min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Pollo alla cacciatora
50min