Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g di pinoli
- 8 foglie di basilico fresco grandi, lavate e asciugate
- 2 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 2 foglie di salvia fresca lavate e asciugate
- 300 g di farina tipo 00
- 80 g di birra chiara
- 50 g di acqua + q.b. per spennellare
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di Grana Padano grattugiato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 109 kJ / 23 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 1.3 g
- Fibre
- 0.1 g
In Collections
Alternative recipes
Focaccia pugliese
1h 10min
Taralli alla pizzaiola
45 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Crackers multicereali
3 Std.
Panini basilico e pomodori secchi
3h 15min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Taralli pugliesi
1u. 15min
Focaccine fantasia
2h 5min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1 godz. 40 min
Taralli alla cipolla e uvetta
1h 35 min
Crackers integrali arancia e salvia
2 Std. 40 Min
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2 Std.