Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 138 kJ / 33 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Primosale
4 Std. 45 Min
Taralli al verde
1 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Ricotta
5 Std. 30 Min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 Std. 30 Min
Bretzel (di Luca Montersino)
3 Std.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Taralli alla pizzaiola
45 Min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Friselle
4 Std.
Taralli pugliesi
1 Std. 15 Min
Focaccia barese
2 godz. 55 min