Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 130 g di cipolla rossa a pezzi
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di uvetta
- 180 g di vino bianco
- 120 g di olio di oliva
- 12 g di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 138 kJ / 33 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 1.1 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Il pane di Altamura
4 Std.
Taralli alla pizzaiola
45min
Taralli pugliesi
1h 15min
Ruote limone e pepe
1h
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Taralli al limoncello
45min
Cantucci al rosmarino
1 Std. 30 Min
Taralli al verde
1h 20min
Friselle
4 Std.
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min