Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 10 g di lievito di birra fresco
- 200 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1061.1 kJ / 253.6 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Carbohydrates
- 40.2 g
- Fat
- 8.6 g
- Fibre
- 2.5 g
In Collections
Alternative recipes
Filoncini alle olive e formaggio
1h 50 min
Pane alle olive
2h 20min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Taralli alla pizzaiola
45min
Filoncini alla cipolla
3u. 50min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30 min
Panini alle noci e curcuma
4 Std. 40 Min
Taralli con farina di mandorle, rosmarino e olive
1h 40min