Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Frolla
- 120 g di burro freddo, a pezzi
- 175 g farina + q.b.
- 50 g di zucchero a velo
- 2 tuorli d'uovo
Crema pasticcera
- 70 g di zucchero semolato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte intero
- 2 uova
- 2 tuorli d'uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Assemblare la preparazione
- 160 g di confettura di albicocche
- 30 g di acqua
- 450 g di frutta mista fresca, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2423 kJ / 578 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 73 g
- Fat
- 26 g
Alternative recipes
Tronchetto al tiramisù
4 Std.
Bignè al cioccolato
3 Std.
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Biscotti di pasta sablée
12h 40min
Cestini di crema e frutta
3 Std.
Trifle alle fragole
5 Std. 30 Min
Tortine alle mele
1 Std. 30 Min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Cannoncini alla crema
3 Std.
Cupcake con crema e fragole
1 Std.
Torta alle fragole
2h
Cuori di frolla alla fragola (per 2 persone)
1h 10min