Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Kugeln Mozzarella (à 125 g), abgetropft, in Stücken
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 100 g Porree, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g gemischtes Hackfleisch
- 10 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 40 g Tomatenmark
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - Olivenöl zum Einfetten
- 12 Lasagneplatten, ohne Vorkochen (10 x 20 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2199 kJ / 525 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 29 g
- Fat
- 30 g
- Fibre
- 4.8 g
Alternative recipes
Puten-Auflauf mit Spätzle
1 Std. 10 Min
Kartoffelauflauf
1h 15min
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Chili con Crema
45 Min
Spaghettipizza
55 Min
Express-Auflauf
1 Std.
Lasagne satt (Garfield)
1 Std. 30 Min
Sauce Bolognese
35 Min
Nudel-Gemüse-Auflauf
1 Std.
Express One-Pot-Bolognese
25min
Tortellinisuppe
25min
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min