Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, frisch, nach Geschmack entkernt
- 40 g Öl
- 600 g Rinderhackfleisch
- 50 g Tomatenmark
- 200 g Sahne
- 200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Nelkenpulver
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 240 g), abgetropft
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3009 kJ / 718 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 25 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 9.3 g
Alternative recipes
Express One-Pot-Bolognese
25min
Chili con carne
40min
Tomaten-Basilikum-Hähnchen
35min
Blitz-Lasagne
1 Std.
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30min
Sauce Bolognese
35min
Hähnchen-Chili
40min
Paprika-Hack-Kartoffeln
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Reis-Schnitzel-Topf mit Paprika
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Kartoffel-Gulasch mit Kabanossi
50min
Lasagne satt (Garfield)
1h 30min