Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 1 roter Paprika, geviertelt
- 2 Zwiebeln, halbiert (ca. 100-150g)
- 1 Dose stückige Tomaten (Füllmenge 400 g)
- 150 g Wasser
- 200 g Faschiertes, gemischt, zerpflückt
- 200 g Hartweizennudeln, getrocknet (Penne Rigate) (siehe Tipp)
- 2 TL Salz
- ¼ - ½ TL Cayennepfeffer, gemahlen, nach Geschmack
-
2
TL Pizzagewürz
or 1 TL Oregano, getrocknet
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2285 kJ / 545 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 53 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 6 g
In Collections
Alternative recipes
Brokkoli-Schinken-Nudeln
45 min
Paprikanudeln für Eilige
20 min
Chili con Crema
45 min
Nudeln mit Frischkäsesauce
30 min
Chili con carne
40 min
Sauce Bolognese
35min
Hähnchen süß-sauer mit Reis
40 min
One-Pot-Pasta mit Zitronen-Hähnchen
45 min
Hähnchen-Pasta mit Barbecuesauce
40 min
Tomatenreis mit gekochtem Schinken
40 min
Hendl-Rigatoni "all in one"
40 min
Blitz-Lasagne
1h