Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Nudeln und Gemüse:
- 100 g Gouda, in Stücken
- 850 g Wasser
- 1 TL Öl
- ½ TL Salz
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Hörnchennudeln
- 200 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 100 g Fleischwurst, in mundgerechten Stücken
- 150 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 150 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Speisestärke
Guss:
- 200 g Milch
- 1 TL Salz
- 4 Eier
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 2 EL Paniermehl
- 30 g Butter, in Flöckchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2138 kJ / 511 kcal
- Protein
- 22 g
- Carbohydrates
- 52 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 5.8 g
In Collections
Alternative recipes
Express-Auflauf
1 Std.
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Blitz-Lasagne
1 Std.
Kartoffelauflauf
1 Std. 15 Min
Tortellini-Auflauf
1hod. 40min
Kaisergemüse-Auflauf
40 Min
Makkaroni-Auflauf
1 Std.
Gemüse-Reis-Auflauf
1h 20min
Nudelauflauf
45 Min
Gemüse-Nudel-Auflauf
1 Std.
Kartoffelauflauf Leipziger Allerlei
1h 20min
Erbsen-Express-Auflauf
1 Std. 10 Min