Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di farina di mais tipo fioretto
- 200 g di farina tipo 0
- 130 g di burro morbido a pezzi
- 1 uovo (da circa 60 g)
- 50 g di grappa
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e strizzata
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- farina tipo 0 q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 565 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 22.5 g
- Fat
- 4.1 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Gubana
3h 45min
Torta sbrisolona
55min
Veneziane
2h 40 min
Focaccia dolce veneta (Fugassa)
7h
Biscotti zaeti
55min
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
2h 30min
Fregolotta al radicchio
1 Std. 50 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Pinza
50min
Biscotti di mais
40min
Grissini di farro integrali
3 Std.
Fugassa veneta
4h