Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- beurre doux, pour les moules
- farine de blé, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 godz.
Génoise au chocolat
45min
Cupcakes à la vanille
1h
Layer cake au lemon curd
5 godz.
Layer cake
1 Std. 45 Min
Gâteau à la vanille et aux amandes
3h 30 min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1 Std. 30 Min
Mousse surprise
14 godz.
Cupcakes à la framboise
1h
Cupcakes trois couleurs
2h
Gâteau au café et à la vanille
5 Std. 15 Min
Cupcake cappuccino
50min