Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte à cupcake
- beurre doux, pour les moules
- farine de blé, pour les moules
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- 1 œuf
- 35 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 40 g de liqueur d'amande
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 50 g d'amandes en poudre
La crème mascarpone au café
- 60 g de sucre en poudre
- 2 c. à café de café instantané
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 200 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 2033 kJ / 487 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Carbohydrates
- 27.5 g
- Fat
- 37.8 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Cupcakes chocolat-cacahuète
50min
Cupcakes rouge
1h
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Cupcakes trois couleurs
2h
Cupcakes façon tarte au citron meringuée
55min
Choux façon tiramisu
1h 50 min.
Cupcake mimosa
1h
Cupcake cappuccino
50min
Cupcakes à la vanille
1h
Cupcakes de la Saint-Valentin
50min
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min