Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Hefeteig
-
½
Würfel Hefe (20 g)
or 1 Pck. Trockenhefe - 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag
- 125 g Mozzarella, abgetropft, geviertelt
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 120 g Frischkäse
- 125 g durchwachsener Speck, geräuchert, gewürfelt
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 300 g Tomaten, in dünnen Scheiben
- 50 g Endiviensalat, in Streifen (5 mm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3138 kJ / 750 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 66 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 5 g
In Collections
Alternative recipes
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 25 min
Pizza Frescolina
1h 40min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40min
Fischfilet im Basilikumteig
1 Std.
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Teigtaschen mit Fetakäse
1 Std.
Paprika-Pizza
1 godz. 55 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1 godz. 20 min
Pizza Margherita mit Bier
2 godz. 10 min
Pizza auf römische Art
1h 40min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min