Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 altbackene Brötchen (100 g), in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 150 g Milch
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft, grob geschnitten
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1487 kJ / 355 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Whiskeygelee mit Früchten
3h
Kalte Erbsen-Basilikum-Suppe
35 min
Käseecken zum Zupfen
1h 50 min
Carbonara-Nudel-Nester
1h
Bärlauch-Tomaten-Schnecken
2h
Kartoffelpuffer-Roulade auf dem Blech
2h
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1h
Porree-Schinken-Taler
2h 10min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pfannkuchenröllchen mit zwei Füllungen
8h
Käse-Schinken-Pfannkuchen
40min