Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Scones
- 120 g Mehl
- ½ Pck. Backpulver
- ¼ TL Salz
- 10 g Zucker
- 60 g Milch
- 30 g Butter, weich, in Stücken
- Mehl zum Bemehlen
- 40 g Mehl (ca. 2 geh. EL)
- 1 Ei, verquirlt, zum Bestreichen
- Pfeffer, grob, zum Bestreuen
Füllung und Fertigstellung
- 50 g Trauben, hell, kernlos, halbiert
- 50 g Walnusshälften
- 150 g Camembert, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 667 kJ / 159 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 6 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Meatpops
1h
Frischkäsepralinen
15 min
Melonenpizza
15 min
Preiselburger mit Ziegenfrischkäse
2h
Speck-Apfel-Quiche
2h
Frischkäsewürfel
5h
Kartoffel-Spieße mit Chorizo und Feta
55 min
Apfel-Speck-Muffins
40 min
Herzhafte Bonbons
40 min
Cheddar-Biscotti mit Rosmarin
2h 30min
Vier-Käse-Quiche mit Bacon
1h