Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 g Mandeln, blanchiert
- 1200 g Wasser
- 2 TL Salz
-
250
g Penne
or 250 g Makkaroni - 2 EL Öl
- 20 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 600 g Milch
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 1 Nelke
- 1 Schalotte, klein
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 120 g Taleggio Käse
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- Nutrition
- per 1 Portionen
- Calories
- 2062 kJ / 495 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Bandnudeln mit Erbsensauce
30 Min
Pasta mit Kichererbsen
35 Min
Brokkoli-Pasta
25 Min
Rotweinpasta mit Knusperbröseln
40min
Nudel-Tortilla
30 Min
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Nudelauflauf
45min
Brokkoli-Kräuter-Pasta
20 Min
Spaghetti-Omelette mit Tomaten-Oliven-Sauce
1 Std.
Cheese-Makkaroni
30 Min
Farfalle mit Vier-Käse-Sauce
20 Min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.