Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 60 g de sucre en poudre
- de beurre, pour le moule
- farine de blé, pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 3 citrons jaunes de Menton, non traités, zeste et jus
- 150 g de sucre en poudre
- 4 œufs
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 100 g d'amandes en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 2046 kJ / 490 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Carbohydrates
- 42 g
- Fat
- 30.8 g
- Fibre
- 2.8 g
In Collections
Alternative recipes
Madeleines au citron vert
45 Min
Quatre-quarts au citron très doux
1 Std.
Tarte à l'orange
12 godz.
Gâteau tout citron
55 Min
Gâteau magique au citron
3u. 15min
Tarte Tatin pomme-fenouil
1h 35min
Cake aux pêches caramélisées
1 Std. 25 Min
Cake aux figues
1h 10min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 Std. 15 Min
Tarte à l'abricot et aux cacahuètes
1 Std. 15 Min
Tarte quadrillée aux figues et aux pignons
2 Std. 30 Min
Tarte à l'ananas
3 Std.