Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2004 kJ / 482 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au citron
10 Min
Entremets à la mousse de cassis
12sa
Oignons hachés
5min
Crème fouettée Passion
5min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4h 15min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1 Std.
Choux chantilly et fruits rouges
2h