Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 70 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de mûres
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2004 kJ / 482 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Carbohydrates
- 26.3 g
- Fat
- 40 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Choux chantilly et fruits rouges
2hod.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2hod. 20min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Chantilly au chocolat
2 Std. 10 Min
Crème fouettée au basilic
2 Std. 10 Min
Chantilly au clou de girofle
20 min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 Min
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Oeuf mollet en feuilleté
1 godz. 5 min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40 Min
Soufflé au chocolat et à l'orange
50 Min