Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 240 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 1 EL Öl und mehr zum Braten
- 2 Eier
- 500 g Milch
Orangensauce
- 2 Zitronen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Orangen, unbehandelt, 1 Streifen (1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 100 g Zucker
- 30 - 40 g Orangenlikör
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 871 kJ / 208 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 10 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Blintzes mit Heidelbeerquark
35 Min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Crêpes
1h 15min
Gefüllte Blinis
55 Min
Blini
1 godz. 30 min
Pfannkuchen mit Birne und Vanillejoghurt
30 Min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Kreppel
1 Std.
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Tschebureki
1h 20min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min