Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Kichererbsenfladenbrot
- 280 g Kichererbsen, getrocknet
- ½ TL Kreuzkümmel, ganz
- 200 g Wasser
- 50 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- ½ TL Salz
- 1 TL Backpulver
- 1 EL Sesam
Curry-Gemüsedip
- 30 g Olivenöl
- ½ TL Koriandersamen
- ½ TL Kreuzkümmel, ganz
- 1 TL Currypulver
- 1 TL Knoblauch, granuliert
- 100 g Melanzani, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 80 g stückige Tomaten, aus der Dose
- ½ TL Salz
- 1 EL frischer Koriander, grob gehackt
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 29 g
- Fibre
- 12 g
Alternative recipes
Quinoa-Pizza-Happen
1 godz. 30 min
Hirseaufstrich mit Apfel
30 min
Buchweizen-Knabberstangen
2h
Möhren-Hummus
50 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Rote Rüben Hummus
10min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 godz.
Blumenkohl-Hummus
35 Min
Feuriger Bohnenaufstrich (vegan)
10min
Linsencreme mit Gemüsesticks
25 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min