Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 75 g de beurre demi-sel, et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 50 g d'eau
- 250 g de fromage de chèvre frais
- 170 g de sucre en poudre
- 50 g de lait
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 10 g de cognac
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 1628 kJ / 388.4 kcal
- Protein
- 12 g
- Carbohydrates
- 41.3 g
- Fat
- 19 g
- Fibre
- 1 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à tartiner express
15 Min
Gâteau nantais
1h
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pastis landais
2 Std. 30 Min
Œufs au lait
50 min
Gâteau de riz au caramel
1 Std. 40 Min
Riz au lait
1h
Petits pains suédois
16hod.
Œufs au lait aux Carambar
1 Std. 30 Min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Broyé du Poitou
1h 15min
FEVRIER - Le cramique perdu - Nicolas Gautier
4h