Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de lait
- ½ gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur et égrainée
-
20
g de farine de blé, et un peu pour les moules
or 20 g de poudre de flan à la vanille, et un peu pour les moules - 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- beurre doux pour les moules
- 1 pâte feuilletée maison
- 50 - 150 g de cassis, frais ou surgelés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1087 kJ / 260 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 23.3 g
- Fat
- 16.3 g
- Fibre
- 1.3 g
In Collections
Alternative recipes
Financiers minute miel et framboises
35 min
Gratin de poire aux amandes
45 min
Tiramisu aux cerises
2 Std. 15 Min
Crème brûlée à la fraise
3 Std. 10 Min
Cobbler à la cerise
40 Min
Les financiers aux canneberges
35 min
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1 Std. 45 Min
Minicakes pêche-abricot
35 min
Tartelettes à la faisselle et aux mûres
50 Min
Tartelettes amandines aux figues
1hod. 30min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Tarte amandine aux cerises
2hod. 30min