Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Fleisch-Möhren-Bällchen
-
½
Bund Petersilie, abgezupft
or ½ Bund Koriander, abgezupft - 3 Knoblauchzehen
-
1
rote Chilischote, frisch, entkernt, in Stücken
or 1 TL Chilipulver - 1 Zwiebel, halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Senf
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Ratatouille und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butterschmalz
- 150 g frische Tomaten, in Stücken
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 250 g Aubergine, in Würfeln (3 cm)
- 250 g Zucchini, in Würfeln (3 cm)
-
1
TL Thymian, getrocknet
or 1 TL Oregano, getrocknet - ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1658 kJ / 396 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 10 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 6.8 g
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