Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 350 g Penne
- 400 g Kabeljau, in mundgerechten Stücken
- Pfeffer zum Würzen
- 120 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen, in dünnen Scheiben
- 500 g Cherry-Tomaten, halbiert
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 30 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 27 g
- Fibre
- 6.1 g
In Collections
Alternative recipes
Pasta e Fagioli
35 Min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 Min
Lachs-Linguine
30 min
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Frühkartoffeln mit Flusskrebsen und Dill-Gurken-Creme
40 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1j
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40 min
Seelachs Caprese mit Olivennudeln
40 min
Fisch-Pasta
40 min