Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 2 Zwiebeln (80 g), halbiert
- 250 g Kartoffeln, in Stücken
- 2 EL Öl
- 800 g Gemüsebrühe
- ½ TL Salz
- 250 g Sahne
- 2 Dosen Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 1 - 2 TL Limettensaft
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 16 Garnelen, roh, mittelgroß, ohne Kopf, mit Schale (à ca. 25 g)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2147 kJ / 513 kcal
- Protein
- 27 g
- Carbohydrates
- 33 g
- Fat
- 28 g
In Collections
Alternative recipes
Erbsen-Cremesuppe
40min
Erdnuss-Suppe
40min
Erbsencremesuppe
30 min
Maiscremesuppe
30 min
Kedgeree (Downton Abbey)
40min
Erdnuss-Suppe
30 min
Mais-Kokos-Suppe
40min
Corn Chowder (Amerikanische Maissuppe)
35 min
Mexikanische Maiscremesuppe mit Pute
40min
Mosterdsoep (Holländische Senfsuppe)
30 min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 min
Zweierlei Erbsensuppe
50min