Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di mandorle pelate
- 170 g di zucchero
- 10 g di farina tipo 00
- 1 albume
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 foglio di ostia
- 20 g di zucchero a velo
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Carbohydrates
- 10.9 g
- Fat
- 5.5 g
- Fibre
- 1.4 g
In Collections
Alternative recipes
Schiacciata fiorentina
50 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crostini con crema di milza
1 Std.
Schiaccia campigliese
55min
Panforte
1 Std.
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Cantuccini di Prato
1 Std.
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Pan co' Santi
7h
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Paté di fegatini
30 Min