Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 Limetten, unbehandelt
- 1 EL Erdnussöl
- 4 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert
- 30 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 2 EL Kokoscreme
- 30 g Koriander
- 1000 g Wasser und etwas mehr kochendes Wasser zum Blanchieren der Salatblätter
- 4 frische Lachsfilets, ohne Haut (à ca. 100 g)
- Salz nach Geschmack
- Pfeffer nach Geschmack
- 4 Blätter Kopfsalat
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1020 kJ / 244 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Thunfisch-Avocado-Bowl
40min
Kokossuppe mit Garnelen
35min
Garnelen-Chili
40min
Tandoori-Schweinefilet auf Glasnudelsalat
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Teriyaki-Lachs
40min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Meeresfrüchte Korma
40min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 Min
Tagine mit Seeteufel
1h
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 Min