![Panini basilico e pomodori secchi Panini basilico e pomodori secchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/630E890E-8085-458D-B18B-C5FF1406A5C1/Derivates/8E72AACB-80AF-4108-9233-AFD6C8222BE3.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 15 pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di farina di grano duro
- 10 - 15 g di sale
- farina di grano duro q.b. per infarinare
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Carbohydrates
- 28.7 g
- Fat
- 2 g
- Fibre
- 1.9 g
In Collections
Alternative recipes
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Miscela di farina con pomodorini secchi e aromi
10 min
Nodini mediterranei
3h 50min
Filone saporito
5h 20min
Panini integrali alle erbe
4h 45 min
Crackers integrali arancia e salvia
2h 40min
Pane alle erbe aromatiche
1 godz. 30 min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Pizza di patate alle verdure
2h
Rosticceria siciliana
2h
Pane siciliano
2h 45min