Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Impasto
- 300 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 120 g di Gouda a pezzi
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
Terminare la preparazione
- 20 g di semi di zucca
- farina q.b.
- 30 g di acqua
- 5 g di bicarbonato di sodio
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo
- 2 mandorle pelate
- 2 olive nere denocciolate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 15 g
- Carbohydrates
- 51 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Corona di pan di pizza
4 Std.
Focaccia tramezzino
2h 5min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Vasetti con lombrichi gommosi
1 Std.
Stella di pane
3h 30min
Cupola di pane con agnello e patate
2 Std.
Crackers al formaggio
4 Std. 30 Min
Topo polpette
45 Min
Focaccine all'origano (TM6)
3h 45min
Pan coniglio
5 Std. 5 Min
Panini ai pomodori sott'olio e peperoncino
3h 35min
Nodini mediterranei
3h 50min