Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 250 g Suppengemüse (Möhre, Sellerie, Porree), in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 40 g Tomatenmark
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
or 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Crème fraîche
- 300 g Erbsen, TK, aufgetaut
- 200 g Schinken, gekocht, in Streifen
- 200 g Gouda, in Streifen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 4340 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 49 g
- Carbohydrates
- 101 g
- Fat
- 49 g
- Saturated Fat
- 25 g
- Fibre
- 12.4 g
- Sodium
- 2001 mg
In Collections
Alternative recipes
Nudelpizza
1h 10 phút
Pizza Margherita
1h 35min
Champignonpizza
1 Std. 40 Min
Kartoffel-Flammkuchen
1 Std. 30 Min
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
3-Gänge-Pizza
1h 25 min
Pizza Hawaii
1h 35min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1h 10 phút
Kartoffelauflauf
1 Std. 15 Min
Teufels-Pizza
2h 15 min
Pizza Vier Jahreszeiten
1 Std. 30 Min
Gemüsepizza mit Ei
1 Std. 50 Min