Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser, lauwarm
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 - 25 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 300 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 200 g geräucherter Schinkenspeck, in Scheiben, durchwachsen, in Stücken
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Öl
- 1000 g Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 3661 kJ / 876 kcal
- Protein
- 46 g
- Carbohydrates
- 65 g
- Fat
- 47 g
- Fibre
- 9.8 g
Alternative recipes
Pilzza
1 Std. 20 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Pizzarolle mit Chili, Pilzen und Paprika
2 godz. 15 min
Maulwurf-Kuchen
2h
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Paprika-Pizza
1 Std. 55 Min
Gemüsepizza mit Ei
1 Std. 50 Min
Bauernpizza
1h 40min
Pizza Greco
1 Std. 20 Min
Pizza Hawaii
1 godz. 35 min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 godz. 45 min