![Espresso-Pinienkern-Waffeln Espresso-Pinienkern-Waffeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1285FA63-E9D1-4F5C-8B2F-0014E154062B/Derivates/9F34CA86-F9C2-4870-90D7-A60125C26E6B.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g Pinienkerne
- 3 Eier, getrennt
- 100 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 125 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Sahne
- 120 g Espresso, aufgebrüht, sehr stark, abgekühlt
- 250 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 1616 kJ / 386 kcal
- Protein
- 8 g
- Carbohydrates
- 37 g
- Fat
- 23 g
- Fibre
- 1.7 g
In Collections
Alternative recipes
Hefewaffeln
50 Min
Caffè-Latte-Kuchen
1 Std. 40 Min
Apfel-Mohn-Schichtkuchen
2h
Mais-Mandel-Kuchen
1 Std. 10 Min
Kokos-Orangen-Muffins
45min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 Std.
Mocca-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Christmas Trifle
4h 30min
Cheesecake mit Karamellsauce
5 Std. 30 Min
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
2h
Cheesecake mit Himbeeren
2h
Schokomalheur mit Erdnusscreme
30 Min