Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Teig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 170 g Wasser, lauwarm
- 350 g Mehl
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 150 g Frischkäse
- 50 g rotes Pesto
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 170 g Gouda, in Stücken
- 1 Dose Artischockenherzen (390 g), abgetropft, in mundgerechten Stücken (2 cm)
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2016 kJ / 482 kcal
- Protein
- 19 g
- Carbohydrates
- 44 g
- Fat
- 25 g
- Fibre
- 5.1 g
In Collections
Alternative recipes
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Pizza Frescolina
1h 40 min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20 min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20 min
Champignonpizza
1h 40 min
Focaccia mit Brokkoli
2h 15 min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Paprika-Pizza
1h 55min
Räucherlachs-Pizza
1h
Gemüsepizza
1h 40 min
Pizza mit Gemüse und Chilikäse
1 Std. 10 Min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min